Nieuwbouw

Very Good Estates werkt nauw samen met een groot aantal projectontwikkelaars. Wat is het voordeel van een nieuwbouwwoning?

Eigenlijk gaat het hierbij om dezelfde motieven als die in Nederland gelden.

Voor wie interesse heeft in een nieuwbouwwoning, zijn de mogelijkheden legio. Van een villa aan de rand van één van de vele golfbanen tot een appartement aan de kust. Het hangt van uw persoonlijk voorkeuren af. Dus de regio, het type woning, de ligging, de grootte, het aantal slaapkamers en badkamers en wellicht andere specifieke wensen zoals ondergrondse garage, privé-zwembad of Jacuzzi. Aan de hand van uw persoonlijke wensen gaan wij op zoek naar de ideale plek.

In tegenstelling tot de vraagprijzen van bestaande woningen kan er bij de catalogusprijzen van nieuwbouwwoningen niet onderhandeld worden. Dit is dan ook de prijs die u betaalt. Met of zonder makelaar. In zo’n geval kan onze expertise bijzonder nuttig zijn. En in tegenstelling tot Nederland waarin nieuwbouwhuizen VON (vrij-op-naam) zijn, komt in Spanje nog 10% BTW bovenop de nieuwbouwprijs.

De bemiddeling door Very Good Estates bij de koop van uw woning kost ú niets. In Spanje betaalt de projectontwikkelaar ons een commissie.

NIEUWBOUW

744 resultaten
We use cookies to ensure you get the best experience on our website Accept cookies Meer informatie