Bestaande Bouw

Onder resale worden woningen verstaan die al eerder bewoond zijn geweest. Ook bij nieuwe, nog niet eerder bewoonde woningen, die in een vroeg stadium bij oplevering doorverkocht worden aan de tweede eigenaar spreken we van resales.

Het aanbod van bestaande woningen is zeer groot. Wij werken hier aan de kust samen met een aantal andere professionele en betrouwbare makelaars. Middels de zoekfunctie kunt u uw voorkeuren aangeven, druk op “Zoek” en u ziet een selectie van woningen. Als u liever wilt dat wij voor u een selectie maken, dan doen we dat natuurlijk graag en sturen u dan via de e-mail deze selectie toe. In het laatste geval zou u ons enorm helpen indien u uw wensen ten aanzien van regio, type woning, aantal slaapkamers, minimum en maximum prijs kenbaar maakt. Hoe meer criteria u opgeeft die voor u van belang zijn, hoe gerichter wij voor u een aantal woningen kunnen selecteren.

Het spreekt voor zich dat het zelf bekijken van het aangebodene veel meer zegt dan de plaatjes die wij naar u toesturen. Als u deze kant opkomt kunt u er natuurlijk voor kiezen om in een korte tijd (3 à 4 dagen) zoveel mogelijk woningen te bezichtigen en ter plekke te ervaren hoe wonderschoon de omgeving is of hoe de afwerking van de woningen gerealiseerd is. Ook kunt u het combineren met een vakantie in het prachtige Andalusïe en af en toe een dag uittrekken om met ons een aantal woningen te bekijken, die op uw maat gesneden zijn. Zo heeft u dan ook nog tijd om een dag te gaan golfen of een stranddag in te lassen. Plezier en zaken gaan in Spanje prima samen.

Lees verder

BESTAANDE BOUW

2530 resultaten
We use cookies to ensure you get the best experience on our website Accept cookies Meer informatie